dissabte, 7 d’agost del 2010

S'ha constituït la Coordinadora Local de Solidaritat Catalana per la Independència a Tiana

Tiana, 5 d'agost de 2010. Un grup inicial de 8 persones, provinents principalment de la Comissió Ciutadana Tiana Decideix han constituït el dia 5 d’agost de 2010 la COORDINADORA LOCAL DE SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA A TIANA, en coordinació amb l’organització nacional.

Com molt probablement ja sabeu, SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA es presentarà a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquesta tardor amb l’objectiu de proclamar la independència de Catalunya durant la propera legislatura, i si la força electoral obtinguda ho permet, fer la proclamació al GENER DEL 2011.

Solidaritat Catalana per la Independència és una coalició oberta a tothom liderada en aquest moment per JOAN LAPORTA, URIEL BERTRAN i ALFONA LÓPEZ TENA amb la voluntat que s’integrin a la coalició el màxim de persones, entitats i forces polítiques.

Si voleu participar del projecte us proposem:

  1. Abans del 15 d’agost adheriu-vos a Solidaritat Catalana al web http://www.solidaritatcatalana.cat .
  2. El 26 d’agost farem una Assemblea Informativa de la Coordinadora Local de Tiana oberta a tothom. Si no us heu inscrit al web http://www.solidaritatcatalana.cat podreu inscriure a l’entrada de l’assemblea. En un altre correu us confirmarem el lloc.
  3. El 4 de setembre hi haurà l’Assembla Nacional a Barcelona per votar tots els adherits, en llistes obertes, els candidats a les eleccions al Parlament de Catalunya. Per participar-hi caldrà que us hàgiu adherit abans del 15 d’agost al web http://www.solidaritatcatalana.cat .
Podeu seguir-nos al Facebook a http://www.facebook.com/solidaritatcatalana.tiana i al bloc http://solidaritatcatalanatiana.blogspot.com i contactar-nos directament a l’adreça de correu-e tiana.independencia@gmail.com .

Si estàs interessat en adherir-te al projecte i participar en la coordinadora local, sisplau confirma’ns-ho, tant si pots venir el dia 26 a l’assemblea local, com si no pots venir, especialment en aquest temps de vacances.
Salut i Independència !

La Coordinadora Local de Solidaritat Catalana per la Independència a Tiana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada