dilluns, 30 de maig del 2011

NOTA DE PREMSA: SOLIDARITAT PER LA INDEPENDÈNCIA ES QUEDA A NOMÉS 3 VOTS D'OBTENIR UNA REGIDORIA A TIANA.


Les eleccions municipals del passat diumenge 22 de maig, han deixat la candidatura de SI a Tiana a les portes d'obtenir el seu primer regidor. La formació, que es presentava per primer cop (com a tants d'altres llocs) al nostre poble, va obtenir 193 vots, deixant el seu cap de llista, Josep Maria Viaplana, a les portes d'obtenir l'acta de regidor. Segons la llei d'Hont, que regeix els processos electorals, Gent pel Progrés de Tiana, va aconseguir el seu tercer regidor amb un coeficient de poc més de 195 vots, emportant-se finalment aquest disputadíssim 13è. regidor de Tiana.
La valoració de tots els candidats de SI ha estat -més enllà de l'ajustat resultat- força positiva. Els membres de la llista estem satisfets, tenint en compte els escassos mitjans, el fet de ser la primera elecció a la que ens presentàvem, sent gairebé tots novells en política, i, sobretot, haver hagut de preparar la campanya en poc temps, donat que no va ser possible anar junts amb ERC, per la seva negativa a fer una coalició neutra (sense adscripció a cap dels dos partits), que hagués aplegat tot el vot independentista.
Amb els resultats a la mà, però, es veu que l’espai independentista sorgit de les consultes populars del 13 D, esta agafant volada entre els tianencs i tianenques, reconeixent en
SI una força que vol treballar des de Tiana per la independència de Catalunya i com la única que va deixar ben clar que no vol mai un alcalde de cap candidatura que vingui de partits d’obediència espanyola.
Des de
Solidaritat per la Independència volem donar les gràcies a la molta gent que ens ha recolzat i ajudat, començant pels simpatitzants i membres de la llista, la bona acollida i 'fair play' de la resta de grups polítics del poble (que van compartir amb nosaltres espais de propaganda i debats públics) i el magnífic tractament que se'ns va donar des de Ràdio Tiana i el diari El Punt. També als ciutadans que ens van animar, als comerciants que van permetre'ns divulgar els nostres actes a través dels seus aparadors i, com no, a tots aquells que van col·laborar amb l'IMAGINA TIANA, on varem recollir inquietuds ciutadanes que hem incorporat al nostre programa.
Finalment, a SI volem agrair tots els vots rebuts, i fer saber a tots els tianencs i tianenques que la nostra web serà un espai de participació i recollida de propostes, i com no, de divulgació de l'ideari independentista, i que esperem que d'aquí a 4 anys siguin moltes més les formacions que contemplin recolzar la Independència del nostre país. com un acte de patriotisme i de sentit comú alhora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada